O nama

O nama

RETURN TO BUSINESS d.o.o. je društvo koje za vaše financijske izazove ima rješenja na drugačiji način. Svoje poslovanje započeli smo u listopadu 2016. godine, otkad smo specijalizirani za otkup i upravljanje potraživanjima

Iako smo malo „boutique“ društvo,  fokusirani smo na sveobuhvatna rješenja, ponosni što možemo biti siguran partner, kako bankama koje imaju svoje standarde i višestoljetnu tradiciju, tako i društvima te privatnim korisnicima.

Temeljne vrijednosti

Od samog početka poslovanja svjesni smo jednog od najvećih faktora ograničavanja rasta domaćeg gospodarstva – problema s nelikvidnošću. Upravo razlozi koji dovode do nelikvidnosti društva poput nemogućnosti naplate računa, dugotrajnost i neizvjesnost sudskih postupaka uz iznimno visoke troškove nameću zaključak koliko je naplata potraživanja važna za normalno funkcioniranje društva. Stoga su upravo navedeni razlozi bili jedni od glavnih motiva da se specijaliziramo za usluge otkupa i upravljanja potraživanjima, u želji da vlastitim iskustvom i profesionalnošću, pomognemo kako našim klijentima-partnerima tako i našim klijentima-dužnicima. Zato, za vas i u vaše ime osiguravamo prilagođen, brz, efikasan i uspješan proces naplate potraživanja, dok za dužnike tražimo oblike refinanciranja, pomažemo u upravljanju financijama i dajemo savjete u rješavanju trenutne situacije. Naši R2B stručnjaci svaki slučaj razmatraju posebno, kroz prizmu iskustva, specijaliziranih vještina i znanja njegujući pritom neupitne temeljne vrijednosti.

Nositelj certifikata AAA


Srebrna bonitetna izvrsnost predstavlja natprosječnu bonitetnu vrijednost među tvrtkama, a temelji se na financijskim izvještajima i ostalim dinamičkim pokazateljima tvrtke i predviđa natprosječno sigurno i uspješno poslovanje tvrtke u narednom razdoblju.

informacije o društvu

Naziv:
RETURN TO BUSINESS d.o.o.
OIB:
41614576274
PDV ID
HR41614576274
MBS:
080965988
MB:
4367642
Nadležni sud :
Trgovački sud u Zagrebu
Banka:
Raiffeisenbank Austria d.d.
IBAN:
HR0424840081107294465
SWIFT:
RZBHHR2X