Usluge

Usluge

Prednosti

Otkup potraživanja

Povećajte likvidnost društva

Ukoliko vaši klijenti nisu podmirili svoje dospjele novčane obveze, mi otkupljujemo vaša dospjela i neplaćena potraživanja te preuzimamo daljnji rizik naplate uz dogovorenu naknadu. Zahvaljujući ovom modelu rada smanjit ćemo vaše buduće troškove te osloboditi resurse i vrijeme vaših zaposlenika da bi se mogli nesmetano baviti svojim osnovnim poslovanjem.

 

U komunikaciji prema klijentima-dužnicima vodimo se iskustvom i profesionalnošću, s ciljem i željom da nakon podmirenja novčanih obveza, nastavite vašu poslovnu suradnju. Naša misija je pronaći najpovoljnija rješenja, kako za naše klijente-partnere, tako i za naše klijente-dužnike. Obratite nam se s povjerenjem!

Prednosti

UPRAVLJANJE POTRAŽIVANJIMA

Povećajte prihode, rasteretite svakodnevno poslovanje

Svjesni toga kako mnoga društva i krajnji korisnici svoja dugovanja ne podmiruju na vrijeme, omogućujemo vam da našem iskusnom timu osim otkupa potraživanja, prepustite i upravljanje potraživanjima. Upravo je način upravljanja potraživanjima vrlo važan faktor likvidnosti i zdravog funkcioniranja poslovanja. Stoga je važno provoditi ga temeljito, podrazumijevajući detaljnu analizu potraživanja i donošenja odgovarajućih procesa i politika naplate potraživanja. 

 

Prilikom upravljanja potraživanjima koristimo vlastite metode procesa naplate. Pritom smo odmjereni i profesionalni u svakom trenutku, kako bismo održali pozitivan odnos i odnos povjerenja. Obratite nam se i rasteretite svoje svakodnevno poslovanje!

Prednosti

Prednosti

KONZULTANTSKE USLUGE

Stvaramo najbolja rješenja, bez obzira na specifični problem

Bilo da ste u ulozi dužnika ili u ulozi vjerovnika koji ima problema s naplatom potraživanja, nama se možete javiti za konkretno savjetovanje oko vašeg specifičnog slučaja. Naš tim iskusnih R2B stručnjaka pomoći će vam pronaći najbolje rješenje za sve uključene strane. 


Dopustite nam da vam pomognemo i vašim idejama damo vrijednost, kako bismo zajedno stvorili prilike za povratak na pravi put.

Prednosti

Drugi o nama

"Opisujući suradnju sa društvom RETURN TO BUSINESS d.o.o. moramo najprije istaknuti da je to jedna od rijetkih firmi u Hrvatskoj koja je ispoštivala sve odredbe međusobnog ugovora bez ikakvog natezanja i moljakanja. Svi parametri suradnje su precizno definirani na prvom sastanku i stavljeni na papir. Zahvaljujući svojoj ekipiranosti i organizaciji, od pravne službe do kontakata sa financijskim institucijama, posao je odrađen vrhunski u punom smislu te riječi. Naravno da ni oni ne mogu restrukturirati firme koje nemaju niti sadašnjosti niti budućnosti i kojima je bolje što prije podvući crtu i krenuti sa novim poduhvatima. Što se tiče financijske strane nisu niti jeftini, ali s obzirom da se ja kao vlasnik nisam previše umorio i živcirao, zavrijedili su svaku utrošenu kunu."

 

Tomislav Karačić
Direktor
INOX CENTAR SESVETE d.o.o.

"Ovim putem obraćam vam se jer sam htjela pohvaliti poslovanje tvrtke Return to Business d.o.o., a pogotovo Vas gđu. Lacković, jer uz vašu pomoć, strpljenje, razumijevanje  te pregovaranje skoro godinu dana sam uspjela evo još malo riješiti dugovanje s osnova potpisane nagodbe. 

Preporuka, malom običnom čovjeku u ovo vrijeme nesigurnosti i neizvjesnosti treba samo poštivanje,  pažnja  i lijepa riječ, bez obzira na njegovo dugovanje.

Sa sigurnošću tvrdim da niti jedan čovjek ne želi biti dužan ama baš nikomu, do toga saznanja sam došla kroz puno godina svojeg minulog rada sa ljudima. Čovjeku koji je dužan treba uvijek dati priliku da dugovanje vrati. 

Nastavite i dalje u budućem poslovanju voditi politiku miroljubivosti,  razumijevanja  za svakog vašeg klijenta, na takav način uspjeh je neizbježan na obostrano zadovoljstvo. 

Srdačno vas sve pozdravljam, svim djelatnicima koji su u kontaktu sa klijentima želim puno strpljenja i razumijevanja  jer oni su duša tvrtke, a mjerodavnima (koji odlučuju) poručujem da odlučuju sa srcem . 

Za sada sam Vaš zadovoljan klijent a kad otplatim u cijelosti postat ću sretan klijent."


Fina Fabek

“Zadovoljan sam, izrazito sam zadovoljan, nastavno dosadašnjem dobrom iskustvu veselim se daljnjoj suradnji.”

 

Rušiti Riza

"Poštovani, jučer navečer sam samo proslijedio vaš email kćerki bez pročitanog i jednog slova jer nisam bio spreman za nešto neprijatno jer toga je bilo i previše u ova skoro dva desetljeća. Za mene je ovo kao novo, svjesno rođenje. Premalo je reći hvala vam. 

Želimo vama osobno i svima oko vas od srca svako dobro. I neka vas sreća pogladi. Mene je pogladila."

B. Č.

Poštovani dobar dan,

 

Naime zovem se Ivan te sam bio klijent R2B-a i imam samo riječi pohvale za uslužnost i pristupačnost u svakom segmentu komunikacije. Naročito bih se htio zahvaliti gospođi Premužić s kojom sam bio stalno u kontaktu vezano za moje stanje i situaciju.

Svakako svakome preporučam komunikaciju te dogovor sa R2B jer jednostavno za svakoga postoji riješene i dogovor. Ovim putem se još jednom zahvaljujem svima na uloženom trudu i pokazanoj solidarnosti vezano za moj slučaj.

 

Ivan Matas